Åbningstider​

Mandag

08.00-17.00​

​Telefonen lukker kl. 12.30 - 13.30

og igen fra kl 16

Tirsdag

07.30-17.00​

​Telefonen lukker kl. 13-14

og igen fra kl 16

Onsdag

07.30-12.00​

Telefonen lukker kl. 11.45

Torsdag

07.30-16.00​

​Telefonen lukker kl. 12-13

og igen fra kl 15

Fredag

07.30-14.00​

​Telefonen lukker kl. 12

Lør- & søndage

Lukket

​Dit første besøg på klinikken

Uanset om du har gået regelmæssigt til tandlæge, eller om du af forskellige årsager har afholdt dig længe fra tandlægebesøg, er du meget velkommen på Nibe Tandklinik.

Det første besøg på klinikken vil ofte omfatte en grundig undersøgelse og 2 undersøgelsesrøntgenbilleder. Røntgenbillederne tages for at fastslå, om der er parodontose eller caries mellem tænderne En tandrensning vil sandsynligvis også være nødvendig. Er der behov for yderligere behandling, får du et skriftligt overslag.

Frygter du at gå til tandlægen, eller frygter du tanken om overhovedet at bestille en tid hos tandlægen? Du er ikke alene. Ca. 40 % af Danmarks befolkning lider i større eller mindre grad af tandlægeskræk.

Måske har du dårlig samvittighed over at det er længe siden, at du har været hos tandlæge, men uanset hvor længe det er siden, lover vi at tage kærligt imod dig. Vi forstår dig til fulde og vil meget gerne hjælpe dig med at få en god oplevelse hos tandlægen.

Hvad vi gør for, at du skal få en god tandlægeoplevelse

  • Forstår og accepterer din angst og anerkender, at du overhovedet er kommet så langt at du overhovedet har bestilt tid. Det er faktisk rigtig godt gået af dig, og ofte det største skridt på vejen til at få det godt med at komme til tandlæge.

  • Sætter god tid af til dig.

  • Tager udgangspunkt i dine ønsker. Nogle vil gerne have forklaret meget grundigt, hvad der skal foregå, og andre ønsker kun få informationer.

  • Laver et økonomisk overslag, så du ved hvilket prisniveau du kan forvente Vi bestræber os altid på at lave overslaget så nøjagtigt som muligt. Dvs. ingen ubehagelige overraskelser. Af og til viser det sig, at en anden behandling end først foreslået bliver nødvendig, men så informerer vi dig om denne risiko inden behandlingsstart. Hvis din økonomi ikke rækker til hele behandlingen, laver vi sammen en prioriteret rækkefølge, så du får lavet det vigtigste først.

  • Smertefrihed er selvfølgelig afgørende. Vi får ofte at vide, at vi er gode til at bedøve. Både så prikket ikke mærkes, og at bedøvelsen virker rigtig godt.

Nibe Tandklinik

V. Marie Mikkelsen

Skomagergade 1, 1. sal

9240 Nibe

Telefon: 98 35 10 92

E-mail: tandmail@mail.dk

Du kan bestille og ændre dine tider via online booking, kontakte os via telefon eller sende os en mail.

Afbud til en aftalt tid bedes meldt til klinikken pr. telefon, senest dagen før inden kl. 12.00.

Udeblivelse fra en aftale koster fra 239,00 kr.

Ved akut tandpine garanterer vi en tid samme dag, hvis du er regelmæssig kunde hos os og ringer senest klokken 9.30.

​Nibe Tandklinik​

​Skomagergade 1, 9240 Nibe​​

Telefon: 98 35 10 92

E-mail: tandmail@mail.dk

CVR: 31059062

​​Nibe Tandklinik er vurderet 4.8 / 5 stjerner

på baggrund af 9 anmeldelser på Facebook.dk