Åbningstider​

Mandag

08.00-17.00​

​Telefonen lukker kl. 12.30 - 13.30

og igen fra kl 16

Tirsdag

07.30-17.00​

​Telefonen lukker kl. 13-14

og igen fra kl 16

Onsdag

07.30-12.00​

Telefonen lukker kl. 11.45

Torsdag

07.30-16.00​

​Telefonen lukker kl. 12-13

og igen fra kl 15

Fredag

07.30-14.00​

​Telefonen lukker kl. 12

Lør- & søndage

Lukket

Undersøgelse, tandrensning og røntgenbilleder

Regelmæssige tandeftersyn og tandrensninger er en forudsætning for at kunne bevare sine tænder hele livet.

​Det sikrer også nemmere og rarere tandlægebesøg med mindre omkostninger.

Ved tandeftersyn ser vi efter huller i tænderne, utætte og defekte fyldninger samt parodontose, der ubehandlet fører til at du mister dine tænder. Vi giver også råd og vejledning om hvordan du bedst bevarer dine tænder sunde og smukke. Endelig tjekker vi også mundhulen for slimhindelidelser.

Ved en tandrensning fjerner vi tandsten og plak (belægninger) fra tænderne. Tandsten er forkalkede bakteriebelægninger, og hvis disse ikke fjernes vil det føre til betændelse i dit tandkød og med tiden parodontose.

Det kan være nødvendigt at tage røntgenbilleder/bitewings i forbindelse med tandeftersynet. Disse røntgenbilleder er meget vigtige og nødvendige for at kunne udføre en tilstrækkelig undersøgelse af tandsættet. Vi tilpasser intervallet mellem røntgenundersøgelser individuelt fra patient til patient.​

Bitewings er røntgenbilleder i hver side af munden med fokus på mellemrummene mellem tænderne. Det er her huller/caries oftest udvikles, enten i kanten af en gammel fyldning eller på en tandflade der ikke tidligere har været angrebet.

På Bitewings ses hullerne i et tidligere stadie end vi ville kunne diagnosticere dem uden røntgen. Derfor undgås nemmere større fyldninger og rodbehandlinger. Hvis cariesangrebene er små og overfladen på tanden ikke er brudt, vil man kunne behandle uden at bore. Derfor giver det god mening at få taget røntgenbilleder af og til.

På bitewings kan vi også se hvordan knogleniveauet omkring tænderne er. Det er vigtigt for at se om du har parodontose.

Priserne for ovennævnte behandlinger er sygesikringsbestemte og der gives tilskud både fra den offentlige sygesikring og sygesikring Danmark​

​Nibe Tandklinik​

​Skomagergade 1, 9240 Nibe​​

Telefon: 98 35 10 92

E-mail: tandmail@mail.dk

CVR: 31059062

​​Nibe Tandklinik er vurderet 4.8 / 5 stjerner

på baggrund af 9 anmeldelser på Facebook.dk